21 Mayıs 2014 Çarşamba

İnce Topuk Ayakkabını Kendin Tasarla



Harika bir alışveriş sitesi buldum. Benim gibi tam bir ayakkabı aşığı için bulunmaz bir site.www.incetopuk.com sitede kendinizin tasarladığı ayakkabıları satın alabiliyorsunuz. öyle büyük bir kolaylık oldu ki bana artık ayakkabılarımı da internetten almam gerekecek. 
Ayakkabı, çanta, giyim, takı gibi ürünleri de aynı sitede bulabilirsiniz.
En çok ilgimi çeken ayakkabını tasarla kısmı. çeşit çeşit ayakkabı tasarlayabilirsiniz. kendi zevkinizi ortaya çıkarabilirsiniz. 
24 saat içinde ürününüz kargoya veriliyor.kapıda nakit ödeme kolaylığı ve koşulsuz iade de edebiliyorsunuz.
hadi sizde hemen www.incetopuk.com adresinize giderek kendi stilinize uygun ayakkabıyı tasarlayın. :)


Aşağıda da İnce Topuk`un hikayesini bulabilirsiniz

BİR TUTKUNUN GİRİŞİME DÖNÜŞ HİKAYESİ
Boğaziçi Üniversitesi’nde aynı yıllarda okuyup, yıllarca birbirini tanımadan aynı koridorlarda koşuşturan iki bayanın yolları 1997 yılında yabancı bir firmada kesişir.  2011 yılında birlikte şirket kurana kadar hayatlarında 3 şey ortak olur:  Birbirilerinin çok yakın arkadaşları olurlar ve özel çok şey paylaşırlar, 2011 yılında kendi şirketlerini kurana kadar ikisi de farklı firmalarda marka yönetimi konusunda iş tecrübesi edinirler,  her ikisi de ayakkabı tutkunudur.

Bu 2 arkadaşın hayatında marka yönetmenin gereği olarak renkler, renk kombinasyonları, farklı materyaller, yenilikler,  dünyayı takip, araştırma hiç eksik olmadı. Bu özellikleri ayakkabı tutkularına da yansıdı. 

Mağazalarda rengarenk, farklı, dikkat çekici ayakkabılar kolaylıkla bulunamıyor.  Oysaki ayakkabıya düşkün her bayan, piyasada olmayan değişik, iddialı, kendi zevkini taşıyan bir ayakkabı giymeyi ve o ayakkabıyı hazır bulamazsa tasarlatıp, ürettirmeyi hayal eder. “Bu elbisemin altına şöyle bir ayakkabı arıyorum” cümlesi bayanların çoğu tarafından defalarca söylenir durur.

Bu gözlem ve bilgi birikimleri; girişimci bu 2 bayanı KENDİ AYAKKABILARINI TASARLAYIP ÜRETTİRME fikrine getirdi. Önce kendi ihtiyaçlarına, zevklerine göre kendilerine ayakkabılar yaptırdılar, sonrasında ise bunu İŞ FİKRİne dönüştürdüler.

Yaptıkları araştırmalar dünyada “ DO IT YOURSELF (KENDİN YAP)” akımının hızlı bir şekilde geliştiğini gösterdi.  Diğer bir gelişme ise dünyada ve Türkiye’de çok hızlı gelişen e-ticaretti. 

Türkiye’de ilk defa internet üzerinden KİŞİYE ÖZEL AYAKKABI tasarlanıp üretilmesine fırsat veren sitemiz www.incetopuk.com  ile; hayalindeki ayakkabıyı bulmakta zorlanan, kendi tarzını yansıtmayı seven, kaliteli ve hakiki deri ayakkabı giymeye önem  veren bayanlara kendi tasarladıkları ayakkabıları üretmeye başladık.

www.incetopuk.com ‘da kişiye özel ayakkabının yanısıra  ayakkabı tutkunu olan iki ortağın kendi zevklerini yansıtan ve her sezon yenilenen koleksiyon da yer alıyor. Ayrıca sitede gelinler için çok özel modeller ve mezuniyet törenleri için birçok alternatif bulmak mümkün. Siteye gelen siparişler 24 saat içinde İstanbul içine; 48 saat içinde Türkiye’nin diğer her yerine ulaştırılabiliyor.  İnce Topuk markası Facebook’ta 400 bini aşan hayran sayısıyla  kısa bir süre içinde ayakkabı tutkunlarının adresi olmaya başladı.




2 yorum:

  1. Keşke daha çok seçenek olsaymış. Suni deri seçeneğinin olmaması da ayrı bir kötü hayvanların derisini kullanmayanlar için

    YanıtlaSil
  2. never see such a elegant and cool heels like this before
    love them,wanna get them!!!
    wanna be your new friend and following you first
    waiting for your answer

    your love poppy
    http://me-poppy.blogspot.com/

    YanıtlaSil