28 Temmuz 2015 Salı

Kiehl's Maltepe Park Etkinliği

 Herkese merhabalar
Geçtiğimiz perşembe  İkiz kardeşimle beraber Kiehl's Türkiye'den İrem Çabuk'un özel davetiyle Maltepe Park Avm de gerçekleşen Kiehl's etkinliğine katılma fırsatımız oldu. Bizi takip edenler çok iyi bilir tam bir Kiehl's delisi olduğumuzun. Tam 2 senedir düzenli ve severek kullandığımız  tek cilt bakım markası.  Ürünlerini kullanıpta memnun kalmayan yoktur herhalde. 
Etkinlikte bizlerin cilt analizine ve cilt nem seviyesine bakıldı. Ben Aslıhan nem seviyem 38.8 Neslihan 39.3 nem seviyesi çıktı. Nem seviyemizin 40 üstü olması gerektiğini öğrendik. Çok yararlı bir etkinlik oldu bizim için. Kiehl's etkinliğinde cilt tipimize uygun ihtiyaca yönelik ve bizim hiç denemediğimiz merak ettiğimiz ürünleri denememiz için bizlere  hediye ettiler. Zaten uzun zamandır almayı düşündüğümüz ürünlerdi. 
Bizim için çok keyifli bir etkinlik oldu. Bol sohbetli ve eğlenceli zaman geçirdik. Kiehl's ekibine çok teşekkür ederiz.
Şimdi lafı çok uzatmadan Kiehl's Maltepe Park mağazasından objektifimize takılanlara bakalım.
www.kiehls.com.tr

















Etkinlik sonrası bizimle eve gelenler:)


Kiehl's Skın care ultra ligt daily uv defende sps 50 60 ml Güneş kremi:  Kiehls’in ince formüllü Ultra Light Daily UV Defense SPF 50 PA+++ formülü, cildi hem direkt olarak maruz kalınan UVB ışınlarından hem de kapalı havalarda ve kapalı alanlarda dahi cildin yaşlanmasına neden olan UVA ışınlarından korur.

Kiehl's Hydro plumping re texturizing serum concentrate Nem serumu:
Nemsiz kalan cildin üst katmanını derinlemesine nemlendirir cildi pürüzsüzleştirir, ışıltı kazandırır. Bu serum nem çekme özelliğiyle bilinen yüksek konsantrasyonda gliserin ve nemin ciltte kalmasını sağlayan shiso yaprağı özü kullanılarak formüle etilmiştir.


Kiehl's Clearly Corrective dark circle Perfector Spf 30 Göz çevresi BB kremi:
Göz altlarında Anında aydınlık sağlar ve Cildi tonunu eşitler uzun süre kullanılmasında koyu halkalarında yok olmasına yardımcı olur.  Cildinizin spf 30 la güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. 
İçinde c vitamini ve Meyan kökü özü ile koyu halkaları görünümünü azaltır.


2 yorum:

  1. ben o gün ordaydım niye göremedim ki :( güzel bir etkinlik olmuşa benziyor deneyimlerini de paylaşırsan daha sonra sevinirim bu markayı denemeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil
  2. kiehls zaten 1 numara..:)

    http://zoomlabakalim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil