29 Temmuz 2015 Çarşamba

Vera Yıldız Parkı- Avene Lansmanı



Herkese merhabalar
Biraz gecikmeli olsada Vera Yıldız parkın da düzenlenen Avene güneş kremi lansmanını ayrıntılarını paylaşabiliyoruz.
Vera Yıldız parkının harika manzarası eşliğinde kahvaltımızı yaparak cildimizi güneşten nasıl korumamız gerektiğini öğrendik.
Lansmanda UV kamerası ile Güneş kremi sürülmüş cilt ile sürülmemiş cilt nasıl görünür onu gözlemledik.
Güneşten cildimizi kesinlikle korumamız gerekiyor güneş lekelerini, cilt kanserini, ve erken yaşlanmak istemiyorsak yaz-kış aksatmadan güneş kremi sürmemiz şart.
Güneş koruyucularını evden çıkmadan yarım saat önce sürüp öyle dışarı çıkmalıyız. Yaz kadar Kışında cildimizi güneş ışınlarından korumamız gerektiğini unutmayalım.
Beyaz tenli olmak her zaman güneşin zararlı etkilerini daha çok almak demek. Bu yüzden her zaman yaz-kış güneş kremi kullanıyoruz. Özellikle eczane ürünlerini tercih ediyoruz. Bize daha güvenilir geliyor. Avene markası da bir eczane ürünü olduğu için gönül rahatlığıyla kullanıyoruz.
Güneş öncesi kadar güneş sonrası ürünleri de kullanmak önemli. Avene'nin after-sun losyonu güneş sonrası bakım için ideal. 
Bununla beraber termal suyu da kullanmanızı tavsiye ederiz. Bizim cildimiz çok hassas olduğu için her zaman yanımızda Avene termal suyu bulunur. İhtiyacımız olduğu anda yüzümüze bir iki fıs sıkıp rahatlıyoruz.  
Çok güzel ve faydalı bir etkinlik oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 
Vera Yıldız Parkı'n Harika Manzarası 


Bizimle eve gelenler. Avene güneş yağı ve Avene güneş sonrası bakımı. Tatil çantamızın en büyük kurtarıcıları oldular. 
Güneş Dostunuz olsun.
Sevgiyle kalın:)


Mail: lapermstyle@gmail.com
Instagram takip için tıklayın



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder