14 Ekim 2015 Çarşamba

Aşşk Kahve 18.yıl Kutlaması


Merhabalar
Bugünkü postumuz bayağı bir gecikmeli de olsa sonunda yazabildik. ikiz kardeşimle günlerimiz biraz yoğun ve koşuşturmalı geçiyor. Katıldığımız  davetler, lansmanlar bir de okul olunca biraz blogumuzu da aksatmış olabiliriz.  Ama yavaş yavaş biriken postları yazmaya başladık.
Geçtiğimiz aylarda Sevgili blogger Onur Erol'un özel davetiyle Aşşk Kahve'nin18. yıl kutlaması için Kuruçeşme'deydik. Adından da anlaşıldığı gibi romantik ve sıcak bir ortama sahip. Tam olarak ''Aşşk'' a geldik, desek yeridir.  Öncellikle Aşşk kahve boğaz manzaralı ve çok şirin bir mekan. Mekana girer girmez yeşillikler içindeki bahçesi, huzurlu atmosferi ile bizi büyüledi desek abartmış olmayız. Kendimizi evimizde gibi hissettik. Onurollstyle tüm davetlilere karşı çok ilgili ve özenli davrandı. Aşşk kahve den hiç ayrılmak istemedik desek yeridir.  Davette herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştü. Aşşk Kahve'den çok mutlu  ve bir o kadar da eğlenerek ayrıldık. 
 Çok uzatmadan Aşşk Kahvenin 18. yıl kutlamasında neler yaşanmış objektifimize neler takılmış hep beraber bir bakalım.
Sizin de yolunuz Kuruçeşme'ye düşerse mutlaka Aşşk Kahve'ye bir uğrayın ve enfes lezzetlerini bir deneyin deriz. 
Adres: Muallim Naci cad. no: 64 \ 1 Kuruçeşme - Beşiktaş









Davet sonunda ise sponsor olan Olivefarm a ayrıca teşekkür ederiz. Doğal ve mis kokulu ürünleri ile bizleri çok mutlu ettiler.  

5 yorum:

  1. Aşşk Kahve İStanbul'a her gittiğimde uğramaya çalıştığım harika bir mekan
    Ancak garsonları için bunu söyleyemeyeceğim, bir okadar somurtkan, memnuniyetsizler, resmen modumu düşürüyorlar

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflar harika. Mekan da çok şık görünüyor. Gidilmeli, görülmeli...

    YanıtlaSil
  3. Güzel mekan güzel organizasyon başarılı :)

    YanıtlaSil
  4. bayıldım ellerinize sağlık :)

    loves.
    göze

    YanıtlaSil
  5. 50 and 100 need to succeed superbly so it's an exceptionally hazardous business so banks were vying for clients and they generally needed to have the capacity to offer more premium how Online Wealth Markets could they do that well fragmentary Reserve Bank point is phrase that will motivate individuals to rush to you inside of a party's I realize that partial store


    http:/www.x4facts.com/online-wealth-markets/

    YanıtlaSil