5 Eylül 2016 Pazartesi

BEYMEN’DEN EĞLENCELİ VE GÜNCEL YEPYENİ BİR DÜNYA: BEYMEN BEMOJi


Dünya modasının önde gelen markalarını moda tutkunlarıyla buluşturan BEYMEN, bir ilke daha imza atarak eğlenceli ve renkli yeni aplikasyonu BEYMEN BEMOJİ’yi tanıttı. 
İngiliz illüstratör Kate Philipson tarafından, BEYMEN dünyası, moda ve trendlerden ilham alınarak tasarlanan, 300 farklı ve eğlenceli emojiden oluşan BEYMEN BEMOJİuygulaması Apple Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor. BEYMEN’e özel grafik tasarım dilinde hazırlanan ve dönemsel olarak güncellenecek olan BEYMEN Bemojiler moda, duygular, lifestyle, doğa ve tipografi gibi farklı kategorilerden illüstrasyonlardan oluşuyor.

BEYMEN’nin iletişim kampanyalarını her sezon heyecanlı ve yaratıcı konseptlerde hazırlamayı hedeflediklerini belirten BEYMEN Marka ve İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Elif Tellaloğlu, “Moda dünyası içinde bulunduğu çağın dinamiklerine göre kendini sürekli yeniliyor.
Günümüzün global iletişim dili emojiler, artık günlük iletişimimizin vazgeçilmezi. Duygu ve düşüncelerimizi kelimelere dökmek yerine emojiler ile anlatmayı tercih ediyoruz. Emojiler günlük hayatımızın içine bu kadar girmişken moda dünyası da bu trende kayıtsız kalmadı.Emojiler bir süredir moda dünyasını kasıp kavuruyor. BEYMEN olarak biz de gençleşen marka yüzümüzü anlatırken kendimizi ifade etmek için bu trendi sahiplenmek ve Türkiye’de kendi markasına özel bir emoji seti tasarlayan ilk moda markası olmak istedik. Bu sezon vitrinlerimizden sosyal medya hesaplarımıza, ilanlarımızdan mağaza içi uygulamalarımıza ve ürün ekibimizle geliştirdiğimiz ürün setine kadar tüm iletişim çalışmalarımız BEYMEN BEMOJİ ile gerçekleşecek. Hatta yeni sezonda logomuzu bile BEMOJİ’ledik. Tüm moda tutkunlarını BEMOJİ’nin eğlenceli ve renkli dünyası ile tanışmaya davet ediyoruz” dedi.

Toplantı kapsamında “Emojice Konuşuyor/ Biliyor musunuz?” başlıklı bir sunum gerçekleştiren Levent Erden, BEMOJİ ile ilgili değerlendirmesinde; “Emoji, yeni bir evrensel ortak dil olma yolunda. Zengin, kolay, eğlenceli bir yoldan iletişim kurmanın ileri şekli. BEMOJİ, bu dili kişiselleştirme yolunda yenilikçi ve öncülerden biri ve bizim için keyifli bir ilk” dedi.

Mail: lapermstyle@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder